• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.
New Mags

Live Beautiful

€48,50

Mooi design is niet alleen prettig om naar te kijken; het verbetert de kwaliteit van ons leven. Het helpt bij het bevorderen van de tradities, rituelen en ceremonies die we in onze huizen creëren.

Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Details

In Live Beautiful, het langverwachte designboek van Athena Calderone, maakt de maker van EyeSwoon gebruik van haar netwerk van binnenhuisarchitecten, modeontwerpers en smaakmakers om te laten zien hoe zorgvuldig vervaardigde interieurs samenkomen. Ze opent ook de deuren naar twee van haar eigen woningen.

Met elke huiseigenaar verkent Calderone de eerste vonk van inspiratie die aanzet tot de ontwerpreis en de zeer persoonlijke objecten, verhalen en referenties die daarmee gepaard gingen. Vervolgens splitst ze de details van de kamers op - zoals gelaagde texturen en patronen, verzamelde stukken en aangepaste vignetten - en biedt handige tips en advies over hoe je deze verhoogde elementen in je eigen ruimte kunt brengen. Gevuld met prachtige fotografie door Nicole Franzen, is Live Beautiful zowel een pronkstuk van voortreffelijk design als een gids voor het creëren van een huis dat uniek en zorgvuldig is samengesteld.

Gewicht: 1,60 kg
Afmetingen: 23 × 28 cm
Omslag: hardcover

Reviews
Beschikbaarheid in winkel tonen
Wil je weten of dit item in de winkel voorradig is? Klik hier.

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Verzending en retour
Gratis verzending in de Benelux vanaf €100
Gratis verzending in Europa vanaf €200
Gratis verzending Wereld vanaf €250

Standaard bezorging binnen 3-5 werkdagen
Pick-up in een Les Soeurs store binnen 5-7 werkdagen

30 dagen bedenktijd. Niet tevreden? Geld terug!
De kosten voor het retourneren van je bestelling zijn voor jouw rekening.
Product Q&A
Stuur een hint