• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hotspots Antwerpen

Yes! Dit is Antwerpen…

Ontbijt

Barchel

all day (good!) foodbar, en de wil van twee jonge vrouwen om hun toekomst in eigen handen te nemen. We like!

 

Mirlo’s

Dromerige koffiebar waar je terecht kan voor straffe koffie, uitgebreid ontbijt, lichte lunch en evengoed voor leuke interieurgadgets.

 

Cuisinette Domestic

Taartjes en roze fluwelen zetels: dé plaats voor een ambachtelijk ontbijt of een high tea in de namiddag!

 

Lunch

Sofie’s place

De gerechten die je hier voorgeschoteld krijgt, zien er altijd als echte kunstwerkjes uit. Probeer zeker hun Pasta Vongole (Sofie’s choice).

 

Local store 2000

De hele dag ontbijt, homemade lunch, een lazy afternoon met koffie en de krant én een winkel met de beste producten van kleine producenten over heel de wereld!

 

Zurich

Ideaal voor als je zelf niet wil koken! Lekker, niet duur en gezellig! Zowel de binnen- als de buitenkant van deze zaak is mooi, met leuke verlichting, grote spiegels en typisch bistro-meubilair.

 

Foodbar Cordoba

Zicht op het MAS, een leuk terras en alles is er voorhanden om gezond te ontbijten of te lunchen. Meer moet dat niet zijn!

 

Drinks

Bar Burbure

Ontdek maar snel deze bar met internationale allures aan het Antwerpse Zuid. Classy cocktails gekruid met een vleugje Milaan, Manhattan en Londen. Een echte aanrader dus!

 

Divin

Divin

Fijne wijntjes by Sepideh van Mijn Pop-up Restaurant! Hier kom je om gezien te worden, om te genieten van de sfeer, de muziek en de met zorg gekozen glaasjes wijn en om vrij te smikkelen van fingerfood, tussengerechtjes en daily specials. Alles komt midden op tafel en is bedoeld om te delen.

 

Diner

Bistrot l’Îlot

Casual bistro met seizoensgebonden spontaniteit. Beloftevol en een absolute must try!

 

 

Café Camino

Café Camino

De plek waar je de lekkerste broodjes met buikspek en ander oriëntaals geïnspireerd streetfood kan eten. Leuk terras op een binnenpleintje!

 

Danieli il divino (Wilrijk)

Eigentijds Italiaans restaurant gelegen in het prachtige park den Brandt aan de zuidrand van Antwerpen.

 

Dessert

Hoeked Doughnuts

Hooked Doughnuts

Vierkante donuts met zoete toppings. Toegegeven, we’re so hooked!

 

Chez Claire

Decadente eclairs, van salted caramel crisp tot triple dark chocolate.

 

 

Take-away

Il Pastaiolo

Hier staan vaak lange rijen, en terecht! Als je gaat voor echt Italiaans moet je bij Il Pastaiolo zijn. Alles wordt hier vers gemaakt en je kan alles mee volgen in de open keuken!

 

Fonteyne

Nieuwe traiteur in de Kammenstraat met wel 150 bereidingen per dag.

 

Beauty

House of Brows

De eerste brow bar in België, en één van de weinige experts in threading, een Aziatische epilatietechniek. 

 

Boekenberg (Berchem)

Een ecologische zwemvijver! Planten zuiveren het water op een natuurlijke manier, waardoor het zwembad geen chemicaliën bevat.

 

Shop

Graanmarkt 13

Graanmarkt 13

Ons absolute lievelingsadres, is een restaurant, winkel, galerij én appartement onder één dak. De boetiek verzamelt high-end mode, opmerkelijk design en leuke accessoires van gevestigde merken, maar eveneens van opkomende merken. 

 

Cocodrillo

wat ons betreft de mooiste schoenenwinkel van België. Je voelt dat een schoenenverzamelaar selecteert: de modellen hebben allemaal iets kunstigs.

 

Les Soeurs

Omdat we verliefd zijn op ons historische pand in Antwerpen (check het plafond!), de cityvibes en de ongedwongen vriendelijkheid van Tessa.

 

Interior

The Recollection Store

Brengt zogenaamde ‘objects of desire’, zorgvuldig uitgekozen door de drie eigenaars met een grote voorliefde voor het pure en poëtische.

 

St. Vincents

In een schitterend, ruim & ruw pand (oude drukkerij) zit deze concept store. Eentje zoals in de boekjes! Alles wat je ziet is er te koop.

 

Fred & Zorro

Op de etalage staat er “Handel in emotionele goederen” en beter kan je zijn zaak niet omschrijven! Zijn meubels zijn vintage-topstukken vintage uit de jaren 60 en jaren 70!

 

Sleep

Hotel Franq

Een nieuw, luxueus boetiekhotel en gastronomisch restaurant. Historische charme meets hedendaagse urban-chique! 

 

Charlie’s B&B

De luxe-guesthouse van oprichtster Charlotte Mondelaers, waar je kan overnachten en gezellig genieten van een uitgebreid ontbijt. Courtesy of haar koffieshop iets verder in de straat! 

 

Hotel Julien

Ontdek dit boetiekhotel verscholen achter een grote façade. Eens via de schitterende en grote deur het pand te betreden, kom je in een andere wereld terecht! In de kelders van het Middeleeuwse pand kan je de stress van je afspoelen in The Spa. 

 

Clio, Kay & Jules – Les Soeurs