• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Hotspots Knokke

Knokke, onze favoriete badstad in België. Want: je vindt er het perfecte huwelijk tussen strand en shopping, en er is altijd wat te zien en te beleven. Onze perfecte dag begint er met een laat ontbijt, gevolgd door wat rustig shoppen in de voormiddag. Kleine lunch om de honger te stillen, om vervolgens languit op het strand te belanden. Want toegegeven: we zijn échte strandjutters die met de zon meedraaien, en onder hun rieten hoed liggen loeren naar al wat hippe bikini, perfecte strandtuniek of designertas oogt. Eindigen doen we na een uitvoerige en relaxte oplapronde aan tafel met familie en vrienden in één van Knokke’s gezellige restaurants. Niemand die zegt dat vakantie in eigen land saai hoeft te zijn!

Dit zijn de hotspots: 

Ontbijt

Atelier Lucas

Atelier Lucas - Knokke

een begrip in Knokke! Ga ’s morgens aanschuiven in de lange rij voor de beste pistolets en patisserie.

Delicious

Delicious

Gezellige, eigentijdse ontbijtzaak in de Dumortierlaan. Ook leuk voor lunch!

Eetboetiek (Sluis)

 

Koffie, ontbijt, taart en boterhammen geserveerd door Michel Herman, broer van.

Lunch

Le Coup Vert

Le Coup Vert

Het uitgelezen lunchadres van Christian Souvereyns, waar we graag tot rust komen na een waaierige strandwandeling. Probeer zeker de pasta botarga! 

 

La Terrasse du Zoute

Klassieker op de Kustlaan! Ongegeneerd mensen kijken met kaas- of garnaalkroketjes en een lekkere cocktail.

 

Airrepublic

Airrepublic Knokke

Brasserie volgens de definitie van Sergio Herman. 360° zicht op zee en Zeeuwse producten op je bord. Ook Airrepublic is fucking perfect!

 

Drinks

Calypso

Calypso - Knokke

Jungle vibes bij Calypso in Knokke, waar je kan genieten van de tropische setting, heerlijke cocktails en lekkere hapjes. Check er zeker onze Les Soeurs deco-wall!

 

The Pharmacy

The Pharmacy

Speakeasy bar op een geheime locatie in Knokke waar smaak centraal staat. Je gaat er niet voor de meest klassieke cocktails, wel voor unieke creaties die je smaakpapillen doen prikkelen by Hanna van Ongevalle, beste bartender van België (Girlpower!)

 

Diner

Brasa

Brasa

‘Brasa’ betekent ‘grill’ in het Catalaans en dat is precies wat je kan verwachten in dit hippe restaurant. Het allerbeste van de grill, en topproducten die geserveerd worden met een creatieve en internationale twist.

 

La Sapinière

Gemoedelijke bruine brasserie waar je gaat voor de ultieme gezelligheid, het fijne terras en de sfeer. Zeker in de zomer is het er fijn tafelen en buiten zitten. Probeer zeker hun pasta met truffel of de kreeft ‘La Sapinière’.

 

Le Boudin Sauvage

Le Boudin Sauvage

Fondue in al zijn facetten! De eigenaar van de zaak is een surfer in hart en nieren en die sfeer hangt ook in zijn zaak. Je waait er aan, surft mee op de ambiance en je gaat met een goed gevoel buiten. Favoriet: de Oosterse Fondue.

 

Grenzeloos

Grillrestaurant in een oude loods langs de weg in het pittoreske Retranchement. Okay, het interieur ziet eruit of de tractoren er vorige week zijn uitgereden, maar wat is het eten goed! Een enorme aanrader.

 

Shop

Just Julia

Just Julia Knokke

Voor Julia, voor Oscar, en hun mooie selectie aan merken. Ze verhuisden vorige week naar hun nieuwe vestiging op de Kustlaan; ga zeker een kijkje nemen, want niet alleen de kleding, maar ook het pand is to die for.

 

A Suivre

A Suivre

Onze eigen Les Soeurs-collectie scoor je op pay day, wat er bij A Suivre hangt is wat ons betreft absoluut one day! Multibrand store met de mooiste prints, stoffen en etnisch eclectische zaligheden. Eveneens gerund door zussen (the future is female!).

 

Les Soeurs

Les Soeurs - Knokke

Karakteristiek aan onze winkel in Knokke is de ultieme vakantiesfeer die er heerst! De klanten komen op hun blote voeten en zonnebril in de haren rechtstreeks van het strand voor strandtassen, etnische kussens en tunieken met bonte prints. Move over Ibiza, Knokke is de next best thing.

 

Love Stories

Love Stories Knokke

Wie zich aan de kust bevindt, heeft uiteraard behoefte aan badmode. En dat heeft Love Stories slim bekeken. Na Antwerpen en Gent, mag nu ook deze mondaine badstad de lingeriewinkel verwelkomen. En toeval wil dat dit pareltje tegenover onze winkel gelegen is <img class="emoji td-animation-stack-type0-2" draggable="false" src="https://s.w.org/images/core/emoji/11/svg/1f60a.svg" alt="