• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Retourneren

Retourneren

Uiteraard hopen we dat je tevreden bent met je aankoop, maar mocht er toch een reden zijn waardoor dat niet zo is, dan heb je 30 dagen vanaf orderdatum de tijd om je bestelling terug te sturen naar ons. Bij ontvangst zorgen wij dat je een terugbetaling ontvangt mits de items in perfecte conditie zijn en in de originele verpakking zitten.

Retourneren via de post

  1. Vul het retourformulier onderaan je factuur in.
  2. Verpak de items in de originele verpakking of een andere stevige verpakking. Voeg de originele factuur met je retourformulier toe aan het pakketje. Sluit de verpakking en tape ze stevig vast.
  3. Stuur het pakketje op naar: Les Soeurs Retours, Industrieweg 100 A, 3980 Tessenderlo, België.
    De kosten voor het retourneren van je bestelling zijn voor jouw rekening. We raden je aan om een bewijs van verzending met traceergegevens bij je te houden, want als je retourpakketje onderweg verloren zou gaan dan is dat niet onze verantwoordelijkheid.

Retourneren in de winkel

Je kunt je pakketje ook kosteloos retourneren in één van onze winkels. Vergeet zeker je factuur niet mee te nemen.

Terugbetaling

Zodra jouw retour is ontvangen en goedgekeurd, sturen we je een e-mail om je op de hoogte te stellen van je terugbetaling. Vervolgens wordt je teruggave verwerkt en wordt het verschuldigde bedrag teruggestort via dezelfde betaalmethode als deze waarmee de oorspronkelijke bestelling betaald werd.

Beschadigd of verloren pakketje

Les Soeurs is niet aansprakelijk voor verlies, beschadiging of diefstal tijdens de verzending van je retourpakket.

In het geval van een online aankoop blijft het product voor risico van de verkoper tot het moment dat je het product in ontvangst hebt genomen. Een retourproces ligt hierdoor niet meer in ons bereik, waardoor beschadiging of verlies van een retourzending op eigen risico en voor de verantwoordelijkheid van de klant is.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. We helpen je graag verder.